0 projects

BIONÆR-Bionæringsprogram

Food Scares: Consumer Perception, Risk Communication and Crisis Management

Kommunikasjon med forbruker er viktig for å redusere uønskede hendelser ved matbårne utbrudd. Når en mattrygghetssituasjon oppstår ønsker vi å beskytte forbrukerne mot helseskade, men også forhindre unødvendige økonomiske og miljømessige konsekvenser for nærings- og andre samfunnsaktører. Risikok...

Awarded: NOK 7.7 mill.

Project Period: 2014-2018

Location: Ukjent Fylke

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Improving the quality of pork and pork products for the consumer:

...

Awarded: NOK 0.81 mill.

Project Period: 2007-2016

Location: Ukjent Fylke

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Novel Processing Methods for the Production and Distribution of High-Quality and Safe Foods

...

Awarded: NOK 0.80 mill.

Project Period: 2006-2012

Location: Ukjent Fylke