nfr-logonfr-logo
PROJECT BANK
Switch to English
Statistics
Projects
Back to search

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

Innovative Meat PRocessing for Enhanced Safety and Sensory quality

Awarded: NOK 0.20 mill.

Source:

Research council of Norway

Project Manager:

Seniorforsker Anne Karin Torstveit Hemmingsen

Project Number:

188712

Application Type:

Koordinerings- og støtteaktivitet

 / 

Prosjektetableringsstøtte

Project Period:

2008 - 2008

Funding received from:

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

Organisation:

Instituttsektor

 / 

Teknisk-industrielle institutter

 / 

SINTEF ENERGI AS

 / 

ENERGIBRUK

 / 

Avdeling Energiprosesser

Location:

Trøndelag - Trööndelage

 / 

Trondheim - Tråante

Subject Fields:

Teknologi

 / 

Teknologi - tverrfaglig

 / 

Tverr/flerfaglig teknologi og andre fagområder

Funding scheme:

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

227.5MILL. NOKtotal funding in the programme period883PROJECTShave received funding in the programme period6SOURCEShave financed the programme

Funding Sources

Olje- og energidepartementetNærings- og handelsdepartementetUkjentKlima- og miljødepartementetKunnskapsdepartementetNærings- og fiskeridepartementet

Thematic Areas and Topics

No thematic area or topic related to the project

Version: 2.3.8

About the Project DatabankGuidance: How to use Prosjektbanken.noTechnical description of the Project BankPrivacy DeclarationTilgjengelighetserklæring

Research Council of Norway
P.O Box 564 N-1327 Lysaker, Norway

Office Address
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telephone
22 03 70 00

Email
prosjektbanken@forskningsradet.no