0 antall prosjekter

BIONÆR-Bionæringsprogram

Soft flesh problems in farmed marine fish

Several factors such as the amount and quality of the feed, harvesting and slaughtering methods, and storage time after slaughter, can affect both technological and sensory properties of the fish fillet. Several factors such as the amount and quality of the feed, harvesting and slaughtering meth...

Tildelt: kr 2,4 mill.

Prosjektperiode: 2005-2012

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

SIP-Strategiske instituttprogram

Kvalitet av fiskemuskel - ekstracellulær matrix

Norges fiskerihøgskole ønsker å satse mer på næringsmiddelfag. Årsaker er økt fokusering på fisk som mat, ønskene optimal utnyttelse av råstoff, mer videreforedling og markedsrettet produktutvikling. Dette har gitt seg utslag i sterkt økt interesse hos st udentene for spesialisering og hovedoppga...

Tildelt: kr 5,7 mill.

Prosjektperiode: 2000-2004

Sted: Troms - Romsa - Tromssa