0 antall prosjekter

FFL-JA-Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri

Norsk vegetar for fremtiden - Norske grønnsaker, belgvekster og korn i bærekraftige vegetarprodukter.

Vegetarprodukter og -konsepter i kategorien ferdigmat er i sterk økning i markedet i dag. Felles for dagens vegetarprodukter er at de er basert på en stor andel av importerte råvarer og ingredienser, eller at produktene i sin helhet er importerte. Prosjektet jobber med sentrale utfordringer for å...

Tildelt: kr 0,62 mill.

Prosjektperiode: 2020-2024

Sted: Rogaland

BIONÆR-Bionæringsprogram

Ny bruk av grønnsaker i sunne og bærekraftige kjøttprodukter

Den overordnede idéen for «GRØNTiKJØTT» er å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel grønnsaker. Vi ser nå en trend hvor forbrukere blir mer bevisst på hva de spiser, og at storhusholdninger og kantiner satser på sunnere alternativer med mer grø...

Tildelt: kr 5,7 mill.

Prosjektperiode: 2015-2017

Sted: Rogaland