0 antall prosjekter

IS-MOBIL-Mobilitetsprogr.f.utl.Ph.D-stu

Methodology for combining sensory attributes and marketing variables for food product development. Mobile researcher: Daniele Asioli, Italia

Dette prosjektet er basert på en allerede etablert kontakt med Universitetet i Bologna. Foreløpig har dette samarbeidet kun ledet til en felles EU søknad, som er under vurdering. Dette prosjektet har som et viktig mål å fylle den gode kontakten med et kon kret innhold. Temaet som er valgt er av s...

Tildelt: kr 81 000

Prosjektperiode: 2012-2013

Sted: Ukjent Fylke

MAT-SLF-Matprogr.:Prosj.fullfin.av SLF

Improved methodology for prediction of consumers' food choice (209756)

Information about consumers' product acceptance and final product choice are crucial when developing new products or innovated versions of already existing products. Usually, consumer studies are conducted at a laboratory, in a central location or at home , and the measured responses to products ...

Tildelt: kr 4,9 mill.

Prosjektperiode: 2010-2013

Sted: Ukjent Fylke

DIV-INT-Annet internasjonalt samarbeid

Internasjonalt symposium "Partial Least Squares 07 and related methods"

...

Tildelt: kr 49 999

Prosjektperiode: 2007-2007

Sted: Ukjent Fylke

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

SEAFOODplus - Health promoting, safe seafood of high eating quality in a consumer driven fork-to-farm concept (IP)

...

Tildelt: kr 0,19 mill.

Prosjektperiode: 2004-2008

Sted: Ukjent Fylke

MAT-Næringsmidler

Industrial biostatistics network. Efficient handling of raw materials in industry

Sammendrag Increased international competition makes it crucial for industry to utilise raw materials as efficiently as possible. In all situations the focus is to produce stable and high quality end products for as low price as possible. This is a compl ex task, which needs competence in many a...

Tildelt: kr 15,2 mill.

Prosjektperiode: 2001-2006

Sted: Ukjent Fylke