0 antall prosjekter

BIONÆR-Bionæringsprogram

Betydning av produkt- og produksjonsinformasjon på evaluering av sjømat

Norsk fiskerinæring får nye påbud, krav og forventninger fra forbrukere om å merke sine råvarer og produkter med opprinnelse, produktinnhold og produksjonsmåter. Dette er med på å forsterke betydningen av kunnskap om hvordan og for hvem informasjon påvirk er evaluering og valg av deres produkter....

Tildelt: kr 3,4 mill.

Prosjektperiode: 2005-2013

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

MATPROG-Matprogrammet: Norsk mat fra sjø og land

Den bekvemmelighetsorienterte konsument: særtrekk, holdninger og forbruk av sjømat.

Forbruk av hurtigmat, ferdigmat og bekvemmelige matprodukter er i sterk vekst. Tilbudet av fisk- og fiskeprodukter innen dette produktsegmentet er lite, og vår kunnskap om dette markedet er begrenset. Prosjektet har som formål å øke vår kunnskap om de bek vemmelighetsorienterte forbrukerne: deres...

Tildelt: kr 1,7 mill.

Prosjektperiode: 2004-2007

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

MARKSAM-Marked og samfunn

Barn og ungdoms preferanser og innflytelse i valg av fisk og fiskeprodukter.

Prosjektet er bygd opp av to delprosjekter hvor vi har valgt å analysere barn/ungdom ut fra to ulike markedsperspektiver; som et eget primærmarked og som et innflytelsesmarked. Den første studien legger vekt på å forklare og forstå barn og ungdoms prefera nser for fisk og middagsretter gjennom en...

Tildelt: kr 2,1 mill.

Prosjektperiode: 2000-2004

Sted: Troms - Romsa - Tromssa