0 antall prosjekter

GRØNNPLATTFORM-Grønn plattform

SustainPack- sustainable packaging in a circular economy

The SustainPack project goal is to transform the food packaging value chain to a circular and more sustainable value chain, and hence development of a greener sector and new businesses. In order to achieve thisthiwe will work on development of well-functioning markets for recycled and reuse of f...

Tildelt: kr 0,30 mill.

Prosjektperiode: 2021-2021

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

NOFIMA-FFL-NOFIMAS STRATEGISKE PROGRAMMER-FFL

FutureFoodControl- Foodsafety, reduced food waste and sustainabel packaging

FutureFoodControl: Trygg mat, redusert matsvinn og bærekraftige emballeringssystemer. AP1. For å redusere problemer med mugg på potetlomper er godt soneskille å være essensielt siden problem-mugg synes å komme fra råvarene. For listeria er problemet at den etablerer seg og spres i produksjonsmilj...

Tildelt: kr 83,5 mill.

Prosjektperiode: 2021-2024

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

NOFIMA-FFL-NOFIMAS STRATEGISKE PROGRAMMER-FFL

FoodMicro-Pack: reduced contamination, improved control, optimal packaging

FoodMicro-Pack skal bidra til trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn.AP1: Produksjon av trygg mat med god og jevn spisekvalitet forutsetter at man klarer å begrense smitte av råvarene med mikroorganismer fra luft, produksjonutstyr og mennesker. Produksjonsmiljøe...

Tildelt: kr 83,9 mill.

Prosjektperiode: 2017-2021

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

BIONÆR-Bionæringsprogram

Nettverksstøtte: Videreføring av Nasjonal teknologiplattform (NTP) Food for Life

Nettverket er en videreføring av Nasjonal teknologiplattform (NTP) Food for Life, som har vært et nettverk i perioden 2008-2011, 2012-2013 og 2014-2105. Medlemmene er bedrifter og bransjeorganisasjoner fra matsektoren. NTP Food for Life har jobbet med felles forskningsutfordringer og laget en fel...

Tildelt: kr 0,40 mill.

Prosjektperiode: 2016-2018

Sted: Akershus

PES2020-Prosj.etabl.støtte H2020

FOODKIC

Prosjektets mål er å bli partner i en søknad om en KIC innenfor matområdet. Dette innebærer en del møtevirksomhet med aktuelle FoU miljøer i EU som planlegger å koordinere en slik søknad. Det vil også innebære forberedelser til møtene og deltakelse i skri ving av søknaden.

Tildelt: kr 0,40 mill.

Prosjektperiode: 2014-2016

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

BIONÆR-Bionæringsprogram

Nettverksstøtte: NTP Food for Life 2014-2015

NTP food for life består at norske matbedrifter og bransjeorganisasjoner. Nettverket er organsiert med en styringsgruppe og arbeidsgrupper. Det gjennomføres årlige prosesser for å identifisere medlemmenes FOU behov for å synliggjøre dette for virkemiddela pparatet og departementer. Det jobbes for...

Tildelt: kr 0,25 mill.

Prosjektperiode: 2014-2016

Sted: Oslo

BIONÆR-Bionæringsprogram

Nettverksstøtte: Nasjonal teknologi plattform (NTP) Food for Life 2012-2013

Nettverket er en videreføring av Nasjonal teknologi plattform (NTP) Food for Life, som har vært et nettverk ii perioden 2008-2011. NTP Food for Life er et nettverk av matindustri og bransjeorganisasjoner som skal jobbe sammen for å stimulere norsk matidus tri til å smarbeide om å løse felles kunn...

Tildelt: kr 0,25 mill.

Prosjektperiode: 2012-2013

Sted: Oslo

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

Reduction of Listeria monocytogenes in small scale cheese production

...

Tildelt: kr 79 999

Prosjektperiode: 2008-2009

Sted: Akershus

PES-EU-Prosjektetablererstøtte EU (bedrift)

An flexible, fully traceable, low cost, bulk aseptic filling technology for "process sensitive" products in health and safety critical appl.

...

Tildelt: kr 99 999

Prosjektperiode: 2005-2005

Sted: Akershus

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

A barrier for protection of pathogenic bacterial growth in cheese from non-pasteurised milk

...

Tildelt: kr 0,10 mill.

Prosjektperiode: 2005-2006

Sted: Akershus