nfr-logonfr-logo
PROSJEKTBANKEN
Switch to English
Se statistikken
Se prosjektene
Tilbake til søkeresultatene

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

SEAFOODplus - Health promoting, safe seafood of high eating quality in a consumer driven fork-to-farm concept (IP)

Tildelt: kr 2,0 mill.

Kilde:

Forskningsrådet

Prosjektleder:

Seniorforsker Ivar Storrø

Prosjektnummer:

167602

Søknadstype:

Internasjonale utlysninger

 / 

Forsterkning av internasjonalt prosjekt

Prosjektperiode:

2004 - 2011

Midlene er mottatt fra:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Organisasjon:

Instituttsektor

 / 

Primærnæringsinstitutter

 / 

SINTEF FISKERI OG HAVBRUK AS

Geografi:

Trøndelag - Trööndelage

 / 

Trondheim

Fagområder:

Annet

 / 

Strategiske oppgaver

 / 

Strategiske oppgaver

Aktivitet:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

293,9MILL. KRtotalbevilgning i programperioden232PROSJEKTERhar fått bevilgning i programperioden10KILDERhar finansiert programmet

Finansieringskilder

Nærings- og handelsdepartementetKunnskapsdepartementetKlima- og miljødepartementetUkjentOlje- og energidepartementetSamferdselsdepartementetUtdannings- og forskningsdepartementetNærings- og fiskeridepartementetKunnskapsdepartementet – sektorovergripendeLandbruks- og matdepartementet

Temaer og emner

MatAnvendt forskningMarinHavbrukInternasjonaliseringMarinFiskeriPortefølje HavMarinInternasjonaliseringInternasjonalt prosjektsamarbeidMatMat - Blå sektorLTP2 HavLTP2 Marine bioressurser og havforvaltning

Version: 2.1.1

Om ProsjektbankenVeiledningTeknisk beskrivelse av Prosjektbanken

Norges forskningsråd
Postboks 564, 1327 Lysaker

Besøksadresse
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telefon
22 03 70 00

E-post
prosjektbanken@forskningsradet.no