nfr-logonfr-logo
PROSJEKTBANKEN
Bytt til Norsk språk
Se statistikken
Se prosjektene
Tilbake til søkeresultatene

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

STREP The Cultural Dynamics of Local Food

Tildelt: kr 0,10 mill.

Kilde:

Forskningsrådet

Prosjektleder:

Research professor Virginie Amilien

Prosjektnummer:

175704

Søknadstype:

Koordinerings- og støtteaktivitet

 / 

Prosjektetableringsstøtte

Prosjektperiode:

2006 - 2006

Midlene er mottatt fra:

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

Organisasjon:

Instituttsektor

 / 

Øvrige forskningsinstitutter

 / 

OSLOMET - STORBYUNIVERSITETET

 / 

SENTER FOR VELFERDS- OG ARBEIDSLIVSFORSKNING (SVA)

 / 

STATENS INSTITUTT FOR FORBRUKSFORSKNING SIFO

Geografi:

Oslo

 / 

Oslo

Fagområder:

Teknologi

 / 

Teknologi - tverrfaglig

 / 

Tverr/flerfaglig teknologi og andre fagområder

Budsjettformål:

PES-INST-Prosjektetablererstøtte EU (FoU)

227,5MILL. KRtotalt tildelt i programperioden883PROSJEKTERhar fått tildeling i programperioden6KILDERhar finansiert programmet

Finansieringskilder

Olje- og energideparNærings- og handelsdUkjentKlima- og miljødeparKunnskapsdepartementNærings- og fiskerid

Temaer og emner

Ingen temaer knyttet til prosjektet

Version: 2.3.8

Om ProsjektbankenVeiledningTeknisk beskrivelse av ProsjektbankenPersonvernerklæringTilgjengelighetserklæring

Norges forskningsråd
Postboks 564, 1327 Lysaker

Besøksadresse
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telefon
22 03 70 00

E-post
prosjektbanken@forskningsradet.no