nfr-logonfr-logo
PROSJEKTBANKEN
Switch to English
Se statistikken
Se prosjektene
Tilbake til søkeresultatene

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Improving the quality of pork and pork products for the consumer:

Tildelt: kr 0,81 mill.

Kilde:

Forskningsrådet

Prosjektleder:

Senior forsker Nina Veflen Olsen

Prosjektnummer:

182283

Søknadstype:

Internasjonale utlysninger

 / 

Forsterkning av internasjonalt prosjekt

Prosjektperiode:

2007 - 2016

Midlene er mottatt fra:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Organisasjon:

Instituttsektor

 / 

Primærnæringsinstitutter

 / 

NOFIMA AS

 / 

NOFIMA AS AVD TROMSØ

Geografi:

Troms og Finnmark - Romsa ja Finnmárku - Tromssa ja Finmarkku

 / 

Tromsø

Fagområder:

Annet

 / 

Strategiske oppgaver

 / 

Strategiske oppgaver

Budsjettformål:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

293,9MILL. KRtotalt tildelt i programperioden232PROSJEKTERhar fått tildeling i programperioden10KILDERhar finansiert programmet

Finansieringskilder

Nærings- og handelsdepartementetKunnskapsdepartementetKlima- og miljødepartementetUkjentOlje- og energidepartementetSamferdselsdepartementetUtdannings- og forskningsdepartementetNærings- og fiskeridepartementetKunnskapsdepartementet – sektorovergripendeLandbruks- og matdepartementet

Temaer og emner

InternasjonaliseringLTP2 Samfunnsikkerhet, sårbarhet og konfliktMatMat - Grønn sektorInternasjonaliseringInternasjonalt prosjektsamarbeidMatPortefølje Landbasert mat, miljø og bioressurserMatTrygg verdikjedeAnvendt forskningLTP2 Samfunnssikkerhet og samhørighet

Version: 2.3.1

Om ProsjektbankenVeiledningTeknisk beskrivelse av ProsjektbankenPersonvernerklæringTilgjengelighetserklæring

Norges forskningsråd
Postboks 564, 1327 Lysaker

Besøksadresse
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telefon
22 03 70 00

E-post
prosjektbanken@forskningsradet.no