nfr-logonfr-logo
PROSJEKTBANKEN
Bytt til Norsk språk
Se statistikken
Se prosjektene
Tilbake til søkeresultatene

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Improving the quality and safety of beef and beef products for the consumer in production and processing

Tildelt: kr 4,4 mill.

Kilde:

Forskningsrådet

Prosjektleder:

Senior Research Scientist Jens Petter Wold

Prosjektnummer:

189295

Søknadstype:

Internasjonale utlysninger

 / 

Forsterkning av internasjonalt prosjekt

Prosjektperiode:

2008 - 2014

Midlene er mottatt fra:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Organisasjon:

Instituttsektor

 / 

Primærnæringsinstitutter

 / 

NOFIMA AS

 / 

NOFIMA AS AVD TROMSØ

Geografi:

Troms - Romsa - Tromssa

 / 

Tromsø

Fagområder:

Annet

 / 

Strategiske oppgaver

 / 

Strategiske oppgaver

Budsjettformål:

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

293,6MILL. KRtotalt tildelt i programperioden232PROSJEKTERhar fått tildeling i programperioden10KILDERhar finansiert programmet

Finansieringskilder

Nærings- og handelsdepartementetKunnskapsdepartementetKlima- og miljødepartementetUkjentOlje- og energidepartementetSamferdselsdepartementetUtdannings- og forskningsdepartementetNærings- og fiskeridepartementetKunnskapsdepartementet – sektorovergripendeLandbruks- og matdepartementet

Temaer og emner

MatAnvendt forskningInternasjonaliseringInternasjonaliseringInternasjonalt prosjektsamarbeidPortefølje Mat og bioressurserPortefølje ForskningssystemetMatMat - Grønn sektor

Version: 2.3.8

Om ProsjektbankenVeiledningTeknisk beskrivelse av ProsjektbankenPersonvernerklæringTilgjengelighetserklæring

Norges forskningsråd
Postboks 564, 1327 Lysaker

Besøksadresse
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telefon
22 03 70 00

E-post
prosjektbanken@forskningsradet.no