nfr-logonfr-logo
PROSJEKTBANKEN
Switch to English
Se statistikken
Se prosjektene
Tilbake til søkeresultatene

FORNY20-FORNY2020

Økt mattrygghet med nytt fôr mot sykdomsfremkallende Campylobacter jejuni i fjærkre

Tildelt: kr 1,4 mill.

Kilde:

Forskningsrådet

Prosjektleder:

Rådgiver Solveig Vitanza

Prosjektnummer:

203392

Søknadstype:

Kommersialiseringsprosjekt

 / 

Kommersialiseringsprosjekt - Ingen søknadstypevariant

Prosjektperiode:

2010 - 2012

Midlene er mottatt fra:

FORNY20-FORNY2020

Organisasjon:

Næringsliv

 / 

Næringsliv

 / 

KJELLER INNOVASJON AS

Geografi:

Viken

 / 

Lillestrøm

Fagområder:

Landbruks- og fiskerifag

 / 

Landbruksfag

 / 

Andre landbruksfag

Budsjettformål:

FORNY20-FORNY2020

2,2MRD. KRtotalt tildelt i programperioden776PROSJEKTERhar fått tildeling i programperioden5KILDERhar finansiert programmet

Finansieringskilder

Nærings- og fiskeridepartementetKunnskapsdepartementetKunnskapsdepartementet – sektorovergripendeUkjentNærings- og handelsdepartementet

Temaer og emner

UtviklingsarbeidPortefølje Landbasert mat, miljø og bioressurserPortefølje LivsvitenskapLTP2 Styrket konkurransekraft og innovasjonsevneLTP2 Et kunnskapsintensivt næringsliv i hele landetBransjer og næringerLandbrukMatMat, helse og velværeBransjer og næringerMatMat - Grønn sektorMat

Version: 2.3.1

Om ProsjektbankenVeiledningTeknisk beskrivelse av ProsjektbankenPersonvernerklæringTilgjengelighetserklæring

Norges forskningsråd
Postboks 564, 1327 Lysaker

Besøksadresse
Drammensveien 288
0283 Oslo

Telefon
22 03 70 00

E-post
prosjektbanken@forskningsradet.no