0 projects

NAERINGSPH-Nærings-phd

Tjenestedesign+ reduksjon av matsvinn i brød og bakervarer kategorien.

Med dette prosjektet ønsker vi å utfordre og forbedre situasjonen rundt matsvinn i kategorien brød og bakervarer. Svinnet er betydelig, forbruker kastes årlig 63 millioner brød (ForMat)),og det vil være av stor interesse for leverandører, produsenter og dagligvarehandelen å komme opp med løsninge...

Awarded: NOK 1.5 mill.

Project Period: 2014-2018

Location: Vestland

BIONÆR-Bionæringsprogram

Nye fiberbaserte emballasjeløsninger for ferske bakervarer

Hovedideen med prosjektet er å utvikle nye fiberbaserte og miljøvennlige emballasjeløsninger for ferske bakerivarer, som tilfredsstiller kravene om matsikkerhet, matkvalitet, lønnsomhet og håndterbarhet i produksjons-, emballasje- og distribusjonskjeden. Prosjektet skal bidra til; - Utviklin...

Awarded: NOK 3.5 mill.

Project Period: 2013-2017

Location: Vestland