Sea Urchin Farm vil gjennomføre følgende hovedaktiviteter i Horizon 2020, fase 1 innen blue growth.
1. En gjennomgang av alle faser i oppdrettsprosessen og vurdere anvendt teknologi og vurdere potensiale for oppskalering til kommersiell produksjon.
2. Gjennomføre en vurdering av potensialet og hensiktsmessigheten av å patentbeskytte deler av teknologien.
3. Gjennomføre en pilottest i Norge mot en identifisert kunde, restaurant Tango, i Stavanger for å få feedback på kunders opplevelse av produktet.
4. Gjennomføre en pilottest i Paris ved leveranser til en spesifikk kunde, Hotel George V,for å få erafringer med en krevende kunde og samtidig teste ut transport og distribusjonsledd samt utvikle et samarbeid med en lokal agent, Sauveur de Norwegé. Tislvarende blir vurdert gjort med en kunde i London
5. Utarbeide en realistisk forretningsplan basert på oppdatert informasjon om markedet, konkurrenter og lønnsomhet.