0 antall prosjekter

Utvalg basert på fritekstsøk avspeiler ikke Forskningsrådets egen statistikk. Les mer...


Treff i fritekstsøk gir deg en oversikt over alle prosjekter der den aktuelle teksten ligger i prosjekttittel eller prosjektsammendrag. Det vil kunne gi et annet utvalg prosjekter enn det Forskningsrådet bruker i egen statistikk slik den fremstilles i for eksempel publikasjonene Forskningsrådet i tall eller Årsrapporten. Forskningsrådets statistikk bygger normalt på utplukk basert på faste kategorier. Disse finner du i venstremenyen, over diagrammet eller i søkefeltets venstre kolonne (statistikksøk).

Les mer...

SAM-EU-Samfinansiering EU-kontoret

Doublefresh - towards a new generation of healthier and tastier ready-to-eat meals with fresh ingredients. EU STREP project PL 023182.

...

Tildelt: kr 1,3 mill.

Prosjektperiode: 2006-2014

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

INT-BILAT-BILAT-ordningen

NA - Carbon monoxide as an antioxidant in lipids and heme pigments of meat and fish

The interest for research on CO for meat and fish has grown substantially over the past 3-4 years, much because of the recent legislative developments in the USA and EU. Norway and the USA have been pioneers in the utilisation of CO for muscle foods. We p ropose to evaluate new research areas of ...

Tildelt: kr 0,15 mill.

Prosjektperiode: 2006-2007

Sted: Akershus

MATPROG-Matprogrammet: Norsk mat fra sjø og land

Production improvements of salted/cured meat and fish

4 Prosjektsammendrag (maks. 200 ord) The industry is aiming at reducing salting time, increasing yield of the products ensuring microbiological safety, while maintaining/ improving product quality. The application of advanced, rapid and non-invasive analytical methods for salt/moisture analy ses ...

Tildelt: kr 20,9 mill.

Prosjektperiode: 2003-2007

Sted: Akershus