0 antall prosjekter

EUROSTARS-EUROSTARS

E!1142997 PhagePow(d)er: Sustainable, Effectiv and Natural Inhibition of Food-Borne Pathogens by Advanced Phage Technology

Eksisterende prosesseringshjelpemidler for mattrygghet, selv om de for det meste er effektive, kan fortsatt ikke forhindre antimikrobiell overlevelse og sykdomsutbrudd. Dette medfører en enorm sosioøkonomisk belastning på grunn av sykelighet, dødelighet og tilbakekallinger av produkter. Videre øn...

Tildelt: kr 3,0 mill.

Prosjektperiode: 2020-2024

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

NOFIMA-SLF-Nofimas strategiske programmer

Food safety, quality and health benefits - Controlling the microbiota

Programmet er bygget opp rundt tre arbeidspakker (AP) som omhandler viktige områder og kunnskapsbehov knyttet til mikroorganismer i matproduksjon. AP1: Kontroll med mikrofloraen i matproduksjonsmiljøer; AP2: Kontroll med bakterier i mat; AP3: Etablering av molekylær analyseplattform for å forstå ...

Tildelt: kr 37,6 mill.

Prosjektperiode: 2013-2017

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

MATPROG-Matprogrammet: Norsk mat fra sjø og land

Strategies for enhanced microbial safety of organic fermented sausages and herbal ingredients

The demand for organic foods is increasing. But still, the expressed political aim that 15% of foods from the agricultural sector in Norway shall be organically produced and sold within 2015 is a challenge. A prerequisite for the success of such products is that food producers are able to provide...

Tildelt: kr 5,4 mill.

Prosjektperiode: 2006-2010

Sted: Akershus