0 antall prosjekter

BIONÆR-Bionæringsprogram

PREVNUT - EAT4HEALTH, Palatable, nutritious and digestible foods for prevention of undernutrition in active aging

Underernæring blant eldre er et omfattende problem der preferanser for mat, hvordan maten føles i munnen, og hvordan den fordøyes og tas opp i kroppen har betydning for helsen. I EAT4AGE er det seks forskningspartnere og to industripartnere fra Frankrike, Irland, Israel, Norge og Storbritannia so...

Tildelt: kr 5,4 mill.

Prosjektperiode: 2021-2024

Sted: Troms - Romsa - Tromssa

NOFIMA-SLF-Nofimas strategiske programmer

Sensory strategies and consumer insight for healthy and palatable food

I WP1 har det blitt opparbeidet forskningsbasert kunnskap knyttet til barns valg av mat og utvikling av deres preferanser, samt utvikling av nye testmetoder egnet for denne målgruppen. Arbeidet inkluderer tre master oppgaver, start på en PhD, et stort antall presentasjoner og publikasjoner, og my...

Tildelt: kr 20,8 mill.

Prosjektperiode: 2013-2017

Sted: Troms - Romsa - Tromssa