Tilbake til søkeresultatene

MATPROG-Matprogrammet: Norsk mat fra sjø og land

Marin FoU med fokus på industriell prosess- og produktutvikling

Tildelt: kr 4,8 mill.

Prosjektsammendrag: Prosjektet vil bidra til å bygge opp omfanget av forskning, undervisning og formidling i marin næringsmiddelteknologi ved NFH og NTNU. Prosjektet er initert av Fiskeri- og havbruksnæringens Landsforening (FHL) gjennom Filetforum. I dia log med industriaktørene har en valgt ut tre prioriterte teknologiområde; tining av fisk, osmotiske mekanismer i fisk og marinering av fiskeprodukter. På disse områdene mener industrien det mangler basal kunnskap og/eller kapasitet i fagmiljøene. Prosjek tet er finansiert av styret for Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond, og en kort beskrivelse finnes i deres handlingsplan for 2002.

Budsjettformål:

MATPROG-Matprogrammet: Norsk mat fra sjø og land

Temaer og emner

Ingen temaer knyttet til prosjektet