Tilbake til søkeresultatene

PES2020-Prosj.etabl.støtte H2020

HOLISTIC EUROPEAN CLOUD PLATFORM FOR INGREDIENT DATA

Tildelt: kr 49 999

Europeiske matprodusenter sliter med å følge lovkrav for varedeklarasjon, og påfører dermed Europeiske forbrukere stor risiko. Kjerneproblemet er lite effektiv distribusjon og bruk av ingrediensdata. Mye blir gjort manuelt, og eksisterende databaser er begrenset av å være fokusert på sine nasjonale ‘siloer’, og ved å utelukke små ingrediens-leverandører. Vårt prosjekt går ut på å bygge en Europeisk database for utveksling av ingrediens-data, som inneholder data fra leverandører av alle størrelser, sømløst integrert med verktøy for å gjøre dataene nyttige. Verktøyene vil være for reseptstyring, automatisering av utarbeidelsen av matvaredeklarasjoner og beregning av kalkyler for produktlønnsomhet. Dette vil øke matsikkerheten i Europa, styrke livsgrunnlaget til SMBer, og legge et grunnlag for økt direkte, internasjonal handel. Produktet vårt MyFoodOffice (.com) har blitt validert i norsk bakerbransje, og vi har gjennom tidlig markedsarbeid avdekket stort potensiale for å bygge plattformen skissert ovenfor. De mest fundamentale byggeblokkene av plattformen vår er teknisk sett allerede på plass, tilsvarende TRL 6. Før slutten av Fase 1 vil vi ha oppnådd TRL 7, og vil i løpet av år 1 av prosjektet ha oppnådd TRL 8

Budsjettformål:

PES2020-Prosj.etabl.støtte H2020