Tilbake til søkeresultatene

FORNY20-FORNY2020

STUD: Tastebuds - Local food: A Social and Sustainable Shopping Experience

Alternativ tittel: Tastebuds - Lokalmat: En sosial og bærekraftig handleopplevelse

Tildelt: kr 1,00 mill.

Prosjektleder:

Prosjektnummer:

327449

Prosjektperiode:

2021 - 2022

Midlene er mottatt fra:

Organisasjon:

Geografi:

Tastebuds er en nettbasert matteknologi-startup for lokalmat i Bergen. Vårt formål er å løse problemer for både konsumenter og produsenter i deres søk etter den beste maten for deres smaksløker. Vi vil øke tilgjengeligheten av lokale matvarer for konsumenter, samtidig som vi reduserer tids- og ressursforbruket til produsentene som ønsker å nå ut nye og eksisterende kunder. Ved å tilby et bredt utvalg av Bergens beste lokale matvarer, samt å håndtere all distribusjon og logistikk, vil vi gjøre det enklere for alle parter å handle lokalt. Slik kan vi sørge for at mer mat går fra jord og fjord til bord. STUD-ENT prosjektet har satt oss i en posisjon til å raskt teste ut forretningsideen i Bergen. Markedsplassen tastebuds.no er nå lansert, og de første hjemleveringene har blitt gjennomført. Dette gjør at vi kan utforske og implementere funksjoner kun en nettbutikk kan tilby, som vil gjøre det enklere for konsumenter å ta bevisste valg basert på verdier og preferanser. Formålet med prosjektet er å utvikle bedriften fra et MVP til en tjeneste og organisasjon som er klar for skalering, i form av nye tjenester, produkter og markeder. Dette vil gjøres ved å teste hypoteser, optimalisere driften og legge til nye og unike funksjoner for produsenter og forbrukere. For å fortsette å vokse har Tastebuds utvidet teamet fra to ansatte til et diversifisert team på 6 ansatte. Et vellykket prosjekt setter oss i posisjon til å skape en sosial og personlig handelsopplevelse med bærekraft i sentrum. Slik skal vi bidra vi til å endre måten vi handler på, til det beste for kunder, produsenter og jorden.

-

Aktivitet:

FORNY20-FORNY2020