Tilbake til søkeresultatene

PES-HORISONT-EU-PES Horisont Europa

From Waste to Wine - Optimizing large-scale bokashi fermentation for sustainable soil management and fertilization in European wine growing

Tildelt: kr 99 999

Prosjektnummer:

351746

Prosjektperiode:

2024 - 2024

Organisasjon:

Geografi:

Fagområder:

“From Waste to Wine” er et europeisk forskningsprosjekt på vegne av Wastech i samarbeid med italienske vinprodusenter. Wastech har utviklet en industriell mikrobiell komposteringsmetode som kan omgjøre lokalt matavfall og restavfall fra vinproduksjon til næringsrik kompost og gjødsel. Analyser av sammensetningen til avfallet, tilpasning av melkesyreblandingen, analyser av næringsinnhold i jordsmonn og kompost- og gjødsels- blandinger, kombinert med dyrkningstester skal utføres i prosjektet for å utvikle optimaliserte skreddersydde gjødsel- og kompostleveranser til de ulike vindistriktene.

Budsjettformål:

PES-HORISONT-EU-PES Horisont Europa

Temaer og emner

Ingen temaer knyttet til prosjektet